Homepage Slider

You are here

συστήματα θέρμανσης με στερεά βιοκαύσιμα

 
ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ;
 
Η ENERGY σας προσφέρει εναλλακτικές, οικονομικές, ποιοτικές και δοκιμασμένες λύσεις θέρμανσης με ολοκληρωμένα συστήματα καύσης στερεών βιομάζας και στερεών βιοκαυσίμων , τα οποία κατασκευάζονται στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία και σε άλλες χώρες.
 
 
Πρόβλημα θέρμανσης

Καταφύγιο στη χρήση πέλλετ, μπριγκέτας, καυσόξυλου, πυρηνόξυλου και άλλων στερεών βιοκαυσίμων έχουν βρει πολλούς κατοίκους της υπαίθρου θέλοντας να θερμάνουν πιο φθηνά τα σπίτια τους. Η τιμή του «μαύρου χρυσού» έχει εκτιναχθεί στα ύψη και το κόστος της θέρμανσης με έλαιο υπολογίζεται κατά μέσο όρο πετρελαίου στα 15 ευρώ την ημέρα για σπίτια 120 τ.μ. ,επίπεδα απαγορευτικά για τις δυνατότητες των περισσότερων αγροτών και των μισθωτών.
Τουλάχιστον στη μισή τιμή κοστίζει η θέρμανση με καυστήρες και σόμπες βιομάζας που καίνε πέλλετ, καυσόξυλο, πυρηνόξυλο και λοιπή βιομάζα.
 
Αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι από τότε που έκτισαν τα σπίτια τους προέβλεψαν να εγκαταστήσουν καυστήρες ή σόμπες βιομάζας. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που από πέρυσι άρχισαν να αντικαθιστούν τους καυστήρες πετρελαίου ή να εγκαθιστούν παράλληλα και καυστήρα ή σόμπα βιομάζας και να χρησιμοποιούν πια ως καύσιμο τη στερεή βιομάζα ή τα παραγόμενα από αυτή στερεά βιοκαύσιμα, τα οποία συνιστούν μία διέξοδο για θέρμανση, ιδιαίτερα την περίοδο της οικονομικής κρίσης. Η εγκατάσταση εντός συστήματος θέρμανσης με βιομάζα κοστίζει από 1.300 ευρώ (απλή σόμπα) έως 6.000 ευρώ (καυστήρας κεντρικής θέρμανσης), όμως πολλοί το τολμούν καθώς η απόσβεση γίνεται το πολύ σε δύο χειμώνες.
 
 
Επιστροφή στις ξυλόσομπες

Κατά την προηγούμενη σεζόν το ξύλο χρησιμοποιήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά ως καύσιμο για θέρμανση. Σε πολλά σπίτια προβάλλουν τα γνωστά «μπουριά», πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί είναι εκείνοι που έχουν βρει καταφύγιο στις σόμπες πέλλετ και στις ξυλόσομπες. Παράλληλα, τα τζάκια, όπου αυτά υπάρχουν, ανάβουν συνεχώς για να ζεστάνουν τα σπίτια, όσο αυτό είναι εφικτό.
 
 
Η ολοκληρωμένη λύση

Οι σύγχρονοι υβριδικοί καυστήρες - λέβητες και οι σύγχρονες σόμπες έχουν τη δυνατότητα λειτουργίας με πρώτες ύλες συσσωματώματα ξύλου (πέλλετς και μπρικέττες), καυσόξυλα, πυρηνόξυλο, σπαστό ξύλο (wood chips) κ.ά., ενώ υπάρχει και η δυνατότητα συν-λειτουργίας με καυστήρα - λέβητα πετρελαίου επιτυγχάνοντας μεγάλες δυνατότητες ευελιξίας. Είναι συσκευές υψηλής τεχνολογίας, με αυτόματη τροφοδοσία καυσίμου. Λειτουργούν σε υψηλές θερμοκρασίες, με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη παροχή αέρα και μπορούν να αποδώσουν πάνω από το 90% της ενέργειας που περιέχεται στο στερεό καύσιμο.
Οι σύγχρονοι καυστήρες - λέβητες και οι σύγχρονες σόμπες έχουν τη δυνατότητα να ζεστάνουν οποιονδήποτε χώρο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Αποτελούν μία πολύ καλή επιλογή, ιδιαίτερα αν τους/τις συγκρίνουμε με το παραδοσιακό τζάκι, του οποίου η απόδοση φτάνει το 10%, ή με έναν συμβατικό λέβητα ξύλου ή με μία συμβατική σόμπα που αποδίδουν έως 50%. Μπορούν να συνδεθούν με θερμαντικά σώματα και έχουν τη δυνατότητα να λειτουργούν ανεξάρτητα, ως κύρια πηγή ενέργειας, ή σε παράλληλη σύνδεση με υπάρχοντα καυστήρα πετρελαίου ή φυσικού αερίου. Παρέχουν εξοικονόμηση ενέργειας μέσω του ζεστού νερού που παράγεται (το οποίο έχει την ικανότητα να θερμαίνει τα θερμαντικά σώματα μέσω κυκλώματος). Επιπλέον, δεν παράγουν ορατό καπνό και οι εκπομπές τους είναι πολύ χαμηλές, περίπου στο επίπεδο ενός καυστήρα φυσικού αερίου.
 
 
Η εταιρεία μας προσφέρει εγγύηση για όλους τους καυστήρες - λέβητες και τις σόμπες

 • Οι καυστήρες - λέβητες και οι σόμπες έχουν 10ετή εγγύηση καλής λειτουργίας.
 • Τα χρησιμοποιούμενα υλικά και η εν γένει κατασκευή τους υπόκεινται στους ελληνικούς και διεθνείς κανονισμούς ΕΛΟΤ και στους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς ΕΝ και DIN.
 • Οι καυστήρες - λέβητες και οι σόμπες είναι κατασκευασμένοι/ες με πιστοποιημένη προδιαγραφή κατά DIN1700 και ποιότητας St 37.2.
 • Ο χώρος καύσης φέρει ανοξείδωτο πυράντωχο χιτώνιο ποιότητας ΕΝ 10204 3.1.
 • Έχουν πστοποίηση ΕΛΟΤ - CE.
 


 

Ελληνικής κατασκευής καυστήρες - λέβητες στερεής βιομάζας / στερεών βιοκαυσίμων της AGROENERGY

 

Το πρώτο και μοναδικό σύστημα καυστήρα - λέβητα που συνεργάζεται με τον θερμοστάτη του χώρου και μειώνει την καύση κατά 50%. Σε χρόνο λιγότερο από 3 λεπτά η θερμοκρασία ανεβαίνει από τους 60oC στους 75oC. Η ταχύτητα θέρμανσης του χώρου σε συνδυασμό με την οικονομία που προσφέρουν οι συγκεκριμένοι καυστήρες - λέβητες, τους κάνουν ασυναγώνιστους στην κατηγορία τους.
Η εταιρεία μας επιδιώκει, οι καυστήρες - λέβητες που προσφέρει να είναι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και ευρείας αναγνώρισης. Με την πρώτη ματιά είναι αντιληπτή η στιβαρότητα της κατασκευής, η τεχνογνωσία και η ποιότητα του συνόλου. Η σταθερή προτίμηση και η εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η καλύτερη απόδειξη.
 
 
Οι καυστήρες - λέβητες, που προσφέρει η εταιρεία μας, είναι οι πρώτοι και μοναδικοί
που ελέγχουν αυτόματα την καύση σύμφωνα με τη θερμοκρασία του σπιτιού.
Όταν ο χώρος αποκτήσει την απαιτούμενη θερμοκρασία, ο θερμοστάτης δίνει εντολή
στον αυτοματισμό και διακόπτει την παροχή οξυγόνου στον χώρο καύσης.
 
 
 
 
 


 

Άλλοι καυστήρες - λέβητες στερεής βιομάζας / στερεών βιοκαυσίμων της AGROENERGY

 

Ξυλολέβητας WBS

Χαλύβδινος λέβητας ξύλου WBS ονομαστικής ισχύος από 20 έως 110 kW.
Ικανός να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις θέρμανσης μεσαίων και μεγάλων χώρων.                      
Έχει σχεδιαστεί για την καύση καυσόξυλου και έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης καυστήρα pellet, πετρελαίου ή φυσικού αερίου.
 
 
 
 
Ξυλολέβητας BURNiT WBS Active

Λέβητας στερεών καυσίμων WBS Active
 
Χαλύβδινος λέβητας με έξυπνο ελεγκτή και ηλεκτρικό ανεμιστήρα για την τροφοδοσία αέρα.
Οι λέβητες στερεών καυσίμων σειράς WBS Active με ονομαστική ισχύ 20 έως 110 kW θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες θέρμανσης των μεσαίου και μεγάλου μεγέθους χώρων.
Οι λέβητες παρέχουν τη δυνατότητα τοποθέτησης extra καυστήρα pellet, πετρελαίου ή φυσικού αερίου.
 
 
 
Λέβητας καύσης Pellet BURNiT PelleBurn

Καυστήρας - λέβητας pellet
 
Χοάνη καυσίμου.
Απόδοση που φθάνει το 94%.
Διαθέσιμα μεγέθη: 12 kW, 23 kW και 40 kW.
 
 
 
COMBIBURN

Διπλός θάλαμος για την καύση ξύλου, woodchips και pellet. Διαθέσιμη ισχύς: 35 kW
 
Λέβητας διπλού θαλάμου, με δυνατότητα καύσης στερεών καυσίμων (pellet, woodchips, ξύλου).
Λειτουργική σχεδίαση, υλικά υψηλής ποιότητας, ελεγκτή CPU.
Εξοικονόμηση χώρου λόγω σχεδιασμού του λέβητα, του καυστήρα και αποθήκης καυσίμου σε ένα συμπαγές σύνολο.
Σχεδιασμένο σύμφωνα με το πρότυπο EN 303-5, κατηγορίας III.
 
 
Ξυλολέβητας WBS Magna 250 kW

Χαλύβδινος λέβητας ξύλου και μπριγκέτας, ικανός για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις θέρμανσης των μεγάλων χώρων.
Λόγω του έξυπνου σχεδιασμού, ο Magna 250 είναι εύκολος στη μεταφορά και εγκατάσταση παρά τις διαστάσεις του.
Απευθείας σύνδεση με κλειστό ή ανοικτό σύστημα θέρμανσης βρόχου.
Έτοιμος για τοποθέτηση πρόσθετου καυστήρα pellet, πετρελαίου ή φυσικού αερίου.
Συμμόρφωση με το πρότυπο ΕΝ 303-5, κατηγορίας III.
 
 
 
Καυστήρας Πέλλετ BURNiT Pell

Ο BURNiT Pell είναι ένας καυστήρας pellet για λέβητες θέρμανσης.
 
Καίει pellet ξύλου με διάμετρο 6 - 8 mm.
Εξασφαλίζει καύση υψηλής απόδοσης και χαμηλών εκπομπών.
Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, που αντέχει σε θερμοκρασίες έως 1000οС.
Διαθέτει ενσωματωμένη μονάδα ελεγχόμενη από CPU, αυτόματο σύστημα καθαρισμού και εσωτερικό κοχλία.
 
 
 


 

Ισπανικής κατασκευής καυστήρες - λέβητες στερεής βιομάζας / στερεών βιοκαυσίμων της AGROENERGY

 

Οι συγκεκριμένοι καυστήρες-λέβητες πολλαπλών επιλογών καυσίμου αποτελούν μία σοβαρή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση έναντι των γνωστών συμβατικών καυστήρων-λεβήτων πετρελαίου, φυσικού αερίου, προπανίου κ.ά.
Εκτός από τη θέρμανση οι καυστήρες-λέβητες στερεής βιομάζας μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για ζεστό νερό χρήσης.
Οι προτεινόμενοι καυστήρες-λέβητες είναι πολλαπλών καυσίμων (wood-pellet, agro-pellet, ελαιοπυρήνα, κουκουτσιών, φλοιού ξηρών καρπών κ.ά.) και έτσι έχουν χαμηλό κόστος χρήσης.
Οι συγκεκριμένοι καυστήρες-λέβητες είναι κατάλληλοι τόσο για αστική όσο και για βιομηχανική χρήση. Η αξιοσημείωτη ευελιξία τους και οι πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης τους επιτρέπουν την εγκατάστασή τους σε οποιοδήποτε περιβάλλον, όπως συμβαίνει με ένα συμβατικό καυστήρα - λέβητα πετρελαίου.
Είναι κατασκευασμένοι σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο ΕΝ 303-5 και ανήκουν στην κατηγορία 3 για τις εκπομπές και την απόδοσή τους.
Η απόδοσή τους φθάνει έως και 89% και έχουν πιστοποιηθεί από τα εργαστήρια της IMQ Primacontrol.
Τα υλικά κατασκευής τους είναι πλήρως πιστοποιημένα και υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους και δοκιμές καθ' όλη την παραγωγική διαδικασία. Οι συγκεκριμένοι καυστήρες-λέβητες βρίσκονται δέκα (10) χρόνια στην παραγωγή και έχουν υποστεί σειρά βελτιώσεων και εξελίξεων.
 

Οι καυστήρες-λέβητες στη βασική τους έκδοση παραδίδονται με τον ακόλουθο βασικό εξοπλισμό:

 • Δοχείο αποθήκευσης βιομάζας (200 λίτρων).
 • Σύστημα τροφοδοσίες βιομάζας αποτελούμενο από δύο (2) κοχλίες από ενισχυμένο χάλυβα.
 • Σύστημα αποτροπής επιστροφής φλόγας.
 • Σταθερούς και ανθεκτικούς κινητήρες.
 • Βαλβίδα εκτόνωσης.
 • Αντιεκρηκτικού τύπου πόρτες (Explosion-proof doors).
 • Αυτόματη διακοπή της διεργασίας καύσης εάν ο θάλαμος καύσης δεν έχει κλείσει πλήρως.
 • Πάνελς χάλυβα βαμμένα με εποξική βαφή, ανθεκτική στις υψηλές θερμοκρασίες.
 • Αισθητήρα στάθμης καυσίμου.
 • Βούρτσα καθαρισμού των αυλών.
Στα παραπάνω βασικά χαρακτηριστικά υπάρχει μία μεγάλη γκάμα επιλογών παραμετροποίησης
του συστήματος θέρμανσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.
 

Αρχή λειτουργίας

Η βιομάζα βρίσκεται αποθηκευμένη σε σιλό κόλουρης πυραμίδας και οδηγείται βηματικά στον χώρο καύσης μέσω ενός συστήματος που αποτελείται από δύο (2) κοχλίες οι οποίοι κινούνται με διαφορετική ταχύτητα. Το σύστημα τροφοδοσίας λειτουργεί αυτόματα μέσω ηλεκτροκινητήρα. Μέσα στον θάλαμο καύσης, χρησιμοποιώντας αέρα καύσης ο οποίος εμφυσείται από ανεμιστήρα, επιτυγχάνεται πλήρως ελεγχόμενη καύση της βιομάζας. Η φλόγα, που δημιουργείται, θερμαίνει το νερό που κυκλοφορεί μέσα στα υδατοστεγή διαμερίσματα του σώματος του καυστήρα-λέβητα. Παράλληλα, τα καπναέρια πριν την απαγωγή τους περνούν από μία τριπλή διαδρομή η οποία λειτουργεί ως εναλλάκτης και εκμεταλλεύεται επίσης τη θερμοκρασία τους.
Η διάμετρος του εναλλάκτη θερμότητας είναι 60,3 mm και το πάχος αυλών 3,25 mm - Mannessmann.
Η συγκεκριμένη λειτουργία επιτρέπει την εξαιρετική εναλλαγή θερμότητας με το νερό, αυξάνοντας σημαντικά την απόδοση του καυστήρα-λέβητα και μειώνοντας σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου.
 
 
 
 


 

Ισπανικής κατασκευής καυστήρες στερεής βιομάζας / στερεών βιοκαυσίμων της AGROENERGY

 

Οι συγκεκριμένοι καυστήρες πολλαπλών επιλογών στερεού καυσίμου αντικαθιστούν τον καυστήρα πετρελαίου στον ίδιο υπάρχοντα λέβητα, με εύκολο τρόπο, χωρίς υδραυλικές επεμβάσεις στο λεβητοστάσιο και με τη δυνατότητα επιστροφής του λέβητα σε λειτουργία καύσης πετρελαίου. Όποτε χρειάζεται η προηγούμενη λειτουργία του λέβητα, δηλαδή με καύση πετρελαίου, αυτό γίνεται εύκολα, οποιαδήποτε στιγμή, τοποθετώντας τον παλιό καυστήρα πετρελαίου.
 
Οι συγκεκριμένοι καυστήρες αποτελούν ό,τι καλύτερο διαθέτει σήμερα η αγορά από πλευράς:
Ποιότητας κατασκευής. Είναι κατασκευασμένοι εξ’ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα 310 και σε πάχη υλικών τέτοια που να διασφαλίζουν την αντοχή στις θερμοκρασίες και στη διάβρωση στην πορεία του χρόνου.
Ασφάλειας, καθώς διαθέτουν ηλεκτρική και μηχανική διάταξη (βαλβίδα) αποφυγής οπισθοδρόμησης φλόγας συνδεδεμένη με παροχή νερού για διαβροχή, παρέχοντας έτσι το μέγιστο της ασφάλειας για τον εξοπλισμό.
Ηλεκτρονικής παρακολούθησης, καθώς διαθέτουν πίνακα με οθόνη αφής πολλαπλών λειτουργιών, πλήρη εποπτεία από την οθόνη όλων των παραμέτρων καύσης (π.χ. κατανάλωση, καυσαέρια, διαγνώσεις κ.λπ.), απομακρυσμένο έλεγχο και διάγνωση μέσω διαδικτύου.
Ευκολίας στη συντήρηση. Διαθέτουν μοναδικό στην αγορά βραβευμένο σύστημα εξαγωγής των υπολειμμάτων της καύσης μέσα από το χώρο (θάλαμο) καύσης, κάνοντας έτσι εύκολο για τον χρήστη τον καθαρισμό και τη συντήρηση του χώρου καύσης. Με τον τρόπο αυτόν αποφεύγεται η συσσωμάτωση και η κρυστάλλωση της στάχτης (clinker).
Δυνατότητας καύσης μεγάλης ποικιλίας καυσίμων (pellet ξύλου, pellet αγροτικών υπολειμμάτων, pellet από κουκούτσι ελιάς, πυρηνόξυλο, τσιπς κ.ά.), λόγω της ποιότητας και του σχεδιασμού κατασκευής.
Κάλυψης απαιτήσεων εφαρμογών υψηλής ισχύος, μέχρι και 1,5 MW.  Η πληθώρα επιλογών στη σειρά αυτή των καυστήρων καλύπτει τις ανάγκες όλων των εφαρμογών, ξεκινώντας από μία μικρή κατοικία και φτάνοντας σε μεγάλες βιομηχανικές εφαρμογές, όπως ατμολέβητες, ανεμογεννήτριες, αερολέβητες κ.ά..
 
Με υψηλότατο βαθμό απόδοσης, έως 98%, είναι κατάλληλοι τόσο για αστική όσο και για βιομηχανική χρήση.
Είναι κατασκευασμένοι σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα με πιστοποίηση CE.
Με τα βασικά αυτά χαρακτηριστικά υπάρχει μία μεγάλη γκάμα επιλογών παραμετροποίησης του συστήματος θέρμανσης σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
Σόμπες


 
 
Σόμπες pellets, αερόθερμες και υδρόθερμες (για το καλοριφέρ)

Σόμπες πέλλετ θερμού αέρα (6 kW, 8 kW, 10 kW, 23 kW)

 • Κατάλληλες για την θέρμανση χώρων έως 60, 80, 100 και 250 τ.μ.
 • Έξυπνος ελεγκτής. Καθαρή και οικονομική καύση καυσίμου.
 • Εναλλάκτης θερμότητας μανδύα.
 • Αναγκαστική κυκλοφορία του αέρα για την ταχεία και ομοιόμορφη θέρμανση του χώρου.
 • Σύγχρονος σχεδιασμός.
 • Χρώματα: ivory, μπορντό και μαύρο.

 

 

 

 

 

  

Ισπανικής κατασκευής σόμπες στερεής βιομάζας / στερεών βιοκαυσίμων της AGROENERGY

περισσότερα...

Σόμπες αερόθερμες, απ' ευθείας θέρμανσης                         Σόμπες αερόθερμες, και με αγωγούς για όλο το σπίτι

  
Brava
Llaima
Erta
Atilan
Musa
Nila
Telica
Colima
Nilos
Yelia
Σόμπες κατάλληλες για τη θέρμανση
πολλών δωματίων,
χάρη στο διπλό σύστημα αεραγωγών,
μέσω του οποίου η θερμότητα
διανέμεται ομοιόμορφα,
με αποτέλεσμα την άνεση και την απόλαυση
σε όλο το σπίτι.
Erta Plus
Atilan Plus
Musa Plus
Telica Plus
Colima Plus
Nilos Plus

 

 

 

 

 

 

 

Brava
6 kW

Τεχνικά χαρακτηριστικά   Brava
Θερμαντική ισχύς KW 2,5 - 6
Κατανάλωση καυσίμου kg/h 0,6 - 1,3
Απόδοση % > 86
Αποθηκευτική ικανότητα kg 17
Αυτονομία h 23 - 10
Ηλεκτρική κατανάλωση W 80 - 150
Διάμετρος καπνοδόχου Ø mm 80
Βάρος kg 103
Διαστάσεις A x F x H mm 470 x 516 x 930
 
       Red      Ivory      Black      Gray  

 

 

Llaima
8 kW

Τεχνικά χαρακτηριστικά   LIaima
Θερμαντική ισχύς KW 2,9 - 8
Κατανάλωση καυσίμου kg/h 0,7 - 1,7
Απόδοση % > 86
Αποθηκευτική ικανότητα kg 21
Αυτονομία h 25 - 12
Ηλεκτρική κατανάλωση W 80 - 150
Διάμετρος καπνοδόχου Ø mm 80
Βάρος kg 115
Διαστάσεις A x F x H mm 480 x 516 x 1000
 
       Red      Ivory      Black      Gray  

 

 

Erta / Erta plus
10 kW

Τεχνικά χαρακτηριστικά   Erta / Erta plus
Θερμαντική ισχύς KW 3,6 - 10
Κατανάλωση καυσίμου kg/h 0,8 - 2,0
Απόδοση % > 85
Αποθηκευτική ικανότητα kg 24 16
Αυτονομία h 26 - 10 20 - 8
Ηλεκτρική κατανάλωση W 80 - 150
Διάμετρος καπνοδόχου Ø mm 80
Βάρος kg 125
Διαστάσεις A x F x H mm 545 x 542 x 1050
 
       Red      Ivory      Black      Gray  

 

 

Atilan / Atilan plus
12 kW

Τεχνικά χαρακτηριστικά   Atilan / Atilan plus
Θερμαντική ισχύς KW 3,6 - 12
Κατανάλωση καυσίμου kg/h 0,8 - 2,5
Απόδοση % > 81,5
Αποθηκευτική ικανότητα kg 33 25
Αυτονομία h 40 - 12 20 - 8
Ηλεκτρική κατανάλωση W 80 - 150
Διάμετρος καπνοδόχου Ø mm 80
Βάρος kg 155
Διαστάσεις A x F x H mm 560 x 540 x 1145
 
        Red       Ivory       Black       Gray  

 

 

Musa / Musa plus, κεραμική
12 kW

Τεχνικά χαρακτηριστικά   Musa / Musa plus
Θερμαντική ισχύς KW 3,6 - 12
Κατανάλωση καυσίμου kg/h 0,8 - 2,5
Απόδοση % > 81,5
Αποθηκευτική ικανότητα kg 33 25
Αυτονομία h 40 - 12 20 - 8
Ηλεκτρική κατανάλωση W 80 - 150
Διάμετρος καπνοδόχου Ø mm 80
Βάρος kg 170
Διαστάσεις A x F x H mm 560 x 540 x 1145
   
        Red       Ivory       Black       

 

 

Nila
10 kW

Τεχνικά χαρακτηριστικά   Nila
Θερμαντική ισχύς KW 3,6 - 10
Κατανάλωση καυσίμου kg/h 0,8 - 2,0
Απόδοση % > 85
Αποθηκευτική ικανότητα kg 21
Αυτονομία h 24 - 10
Ηλεκτρική κατανάλωση W 80 - 150
Διάμετρος καπνοδόχου Ø mm 80
Βάρος kg 130
Διαστάσεις A x F x H mm 1100 x 308 x 1100
 
                                                     Black      

 

 

 

Σόμπες αερόθερμες, και με αυτόματο σύστημα καθαρισμού για πολλά είδη στερεών βιοκαυσίμων
 
 
Χάρη στο αυτόματο σύστημα καθαρισμού καθώς και στη μεγάλη χωρητικότητα του δίσκου για την τέφρα,
ο χρόνος καθαρισμού μειώνεται και
θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιείτε χωρίς προβλήματα διάφορα είδη στερεής βιομάζας / στερεών βιοκαυσίμων,
όπως διάφορους τύπους pellets και άλλα προϊόντα στερεής βιομάζας / στερεά βιοκαύσιμα που δεν είναι κατ ' ανάγκη υψηλής ποιότητας,
όπως agropellets, χαμηλής ποιότητας pellets, κομάτια ξύλου πολύ μικρών διαστάσεων, πυρήνα, κουκούτσια, κελύφη καρπών κ.ά..

 

 

Telica / Telica plus
10 kW

Τεχνικά χαρακτηριστικά   Telica / Telica plus
Θερμαντική ισχύς KW 3,6 - 10
Κατανάλωση καυσίμου kg/h 0,8 - 2,0
Απόδοση % > 85
Αποθηκευτική ικανότητα kg 24 16
Αυτονομία h 26 - 10 20 - 8
Ηλεκτρική κατανάλωση W 80 - 150
Διάμετρος καπνοδόχου Ø mm 80
Βάρος kg 125
Διαστάσεις A x F x H mm 545 x 542 x 1050
   
       Red      Ivory           Gray  

 

 

Colima / Colima plus
12 kW

Τεχνικά χαρακτηριστικά   Colima / Colima plus
Θερμαντική ισχύς KW 3,6 - 12
Κατανάλωση καυσίμου kg/h 0,8 - 2,5
Απόδοση % > 81,5
Αποθηκευτική ικανότητα kg 33 25
Αυτονομία h 40 - 12 20 - 8
Ηλεκτρική κατανάλωση W 80 - 150
Διάμετρος καπνοδόχου Ø mm 80
Βάρος kg 155
Διαστάσεις A x F x H mm 560 x 540 x 1145
 
        Red       Ivory       Black       Gray  

 

 

Milos / Milos plus, κεραμική
12 kW

Τεχνικά χαρακτηριστικά   Milos / Milos plus
Θερμαντική ισχύς KW 3,6 - 12
Κατανάλωση καυσίμου kg/h 0,8 - 2,5
Απόδοση % > 81,5
Αποθηκευτική ικανότητα kg 33 25
Αυτονομία h 40 - 12 20 - 8
Ηλεκτρική κατανάλωση W 80 - 150
Διάμετρος καπνοδόχου Ø mm 80
Βάρος kg 170
Διαστάσεις A x F x H mm 560 x 540 x 1145
   
        Red       Ivory       Black        

 

 

 

Σόμπες υδρόθερμες, για σύνδεση στο καλοριφέρ

 
                            Σόμπες που συνδέονται με το σύστημα θέρμανσης με νερό (το σύστημα καλοριφέρ),
                            μέσω του οποίου η θερμότητα διανέμεται ομοιόμορφα σε όλα τα δωμάτια,
                            με αποτέλεσμα την άνεση και την απόλαυση σε όλο το σπίτι.
 
 
 
 

Bely
15 kW

Τεχνικά χαρακτηριστικά   Bely
Θερμαντική ισχύς KW 4,8 - 15
Κατανάλωση καυσίμου kg/h 1,0 - 3,1
Απόδοση % > 91
Αποθηκευτική ικανότητα kg 25
Αυτονομία h 24 - 8
Ηλεκτρική κατανάλωση W 50 - 150
Διάμετρος καπνοδόχου Ø mm 80
Βάρος kg 152
Διαστάσεις A x F x H mm 580 x 580 x 1160
     
       Red      Ivory           Gray  

 

 

Bora
18 kW

Τεχνικά χαρακτηριστικά   Bora
Θερμαντική ισχύς KW 6,2 - 18
Κατανάλωση καυσίμου kg/h 1,3 - 3,7
Απόδοση % > 91
Αποθηκευτική ικανότητα kg 25
Αυτονομία h 19 - 6
Ηλεκτρική κατανάλωση W 50 - 150
Διάμετρος καπνοδόχου Ø mm 80
Βάρος kg 152
Διαστάσεις A x F x H mm 580 x 580 x 1160
     
        Red       Ivory            Gray  

 

 

Dana
24 kW

Τεχνικά χαρακτηριστικά   Dana
Θερμαντική ισχύς KW 8,5 - 24
Κατανάλωση καυσίμου kg/h 1,9 - 5,1
Απόδοση % > 88
Αποθηκευτική ικανότητα kg 35
Αυτονομία h 18 - 6,5
Ηλεκτρική κατανάλωση W 50 - 150
Διάμετρος καπνοδόχου Ø mm 80
Βάρος kg 176
Διαστάσεις A x F x H mm 580 x 570 x 1240
     
       Red      Ivory           Gray  

 

 

 

Σόμπες υδρόθερμες, και με αυτόματο σύστημα καθαρισμού για πολλά είδη στερεών βιοκαυσίμων
 
 
Χάρη στο αυτόματο σύστημα καθαρισμού καθώς και στη μεγάλη χωρητικότητα του δίσκου για την τέφρα,
ο χρόνος καθαρισμού μειώνεται και
θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιείτε χωρίς προβλήματα διάφορα είδη στερεής βιομάζας / στερεών βιοκαυσίμων,
όπως διάφορους τύπους pellets και άλλα προϊόντα στερεής βιομάζας / στερεά βιοκαύσιμα που δεν είναι κατ' ανάγκη υψηλής ποιότητας,
όπως agropellets, χαμηλής ποιότητας pellets, κομάτια ξύλου πολύ μικρών διαστάσεων, πυρήνα, κουκούτσια, κελύφη καρπών κ.ά..

 

 

Opala
18 kW

Τεχνικά χαρακτηριστικά   Οπάλα
Θερμαντική ισχύς KW 6,2 - 18
Κατανάλωση καυσίμου kg/h 1,3 - 3,7
Απόδοση % > 91
Αποθηκευτική ικανότητα κιλό 25
Αυτονομία η 19 - 6
Ηλεκτρική κατανάλωση W 50 - 150
Διάμετρος καπνοδόχου Ø mm 80
Βάρος κιλό 152
Διαστάσεις A x F x H mm 580 x 580 x 1160
     
       το κόκκινο      Ελεφαντόδοντο           Γκρί  

 

 

Saba
24 kW

Τεχνικά χαρακτηριστικά   Σάμπα
Θερμαντική ισχύς KW 8,5 - 24
Κατανάλωση καυσίμου kg/h 1,9 - 5,1
Απόδοση % > 88
Αποθηκευτική ικανότητα κιλό 35
Αυτονομία η 18 - 6,5
Ηλεκτρική κατανάλωση W 50 - 150
Διάμετρος καπνοδόχου Ø mm 80
Βάρος κιλό 176
Διαστάσεις A x F x H mm 580 x 570 x 1240
     
       το κόκκινο      Ελεφαντόδοντο           Γκρί  

 

 

Undefined

Page Back


Κατασκευή Ιστοσελίδων GIM Greek Internet Marketing